Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan]

Anggun Pramudita Diupload 19 May 2020

post image
Title Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan]
Artist Anggun Pramudita
Album Dalan liyane
Tahun 2020
Genre Dangdut
Duration 05:39
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Dalan liyane [Versi jaranan]" oleh Anggun Pramudita

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune
Koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Gunakan lagu dari LAGUKU sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan], lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. lagu Anggun Pramudita - Dalan liyane [Versi jaranan] bisa kamu dapatkan di Youtube, Spotify dan Itunes.

Admin laguku.my.id
LAGU TERBAIK
ARTIST TERPOPULER
  • IU
  • JKT48
  • GOT7
  • AKMU
  • Denny Caknan
  • Nella Kharisma