Cindi Cintya Dewi - Sleman Receh Cover (Banyu Moto)

Cindi Cintya Dewi Diupload 17 May 2020

post image
Title Cindi Cintya Dewi - Sleman Receh Cover (Banyu Moto)
Artist Cindi Cintya Dewi
Album Sleman Receh
Tahun 2020
Genre Cover
Duration 04:33
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Sleman Receh Cover (Banyu Moto)" oleh Cindi Cintya Dewi

tembang iki tak gawe
mung kanggo kowe
sing paling tak tenani
nganti saiki

tumetese banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan janji
sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Gunakan lagu dari LAGUKU sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Cindi Cintya Dewi - Sleman Receh Cover (Banyu Moto), lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. lagu Cindi Cintya Dewi - Sleman Receh Cover (Banyu Moto) bisa kamu dapatkan di Youtube, Spotify dan Itunes.

Admin laguku.my.id
LAGU TERBAIK
ARTIST TERPOPULER
  • IU
  • JKT48
  • GOT7
  • AKMU
  • Denny Caknan
  • Nella Kharisma