Derradru - Garangan

Derradru Diupload 21 February 2020

post image
Title Derradru - Garangan
Artist Derradru
Album Garangan - Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Duration 05:17
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Garangan" oleh Derradru

aku sek berjuang
kowe sing tak sayang sayang
nanging malah ilang
digondol karo garangan

iseh kurang opo ku nggo kowe
wes tak turuti opo sing tok karepke
tulus ati aku rela berkorban
kenangopo tresnoku mbok nggo dolanan

aku iki pancen wong ora nduwe
mbok ojo kebangeten le nyepelekke
mergo aku iki ra nduwe bondho
kowe milih lungo karo wong liyo

saiki tresnamu luntur
aku ningkene ming soyo ajur
setengah mati le nandang kahanan iki

aku sek berjuang, kowe sing tak sayang sayang
nanging malah ilang digondol karo garangan
aku wes gemati, rino wengi tak lakoni
nanging kowe lali, laraku jeru ning ati

iseh kurang opo ku nggo kowe
wes tak turuti opo sing tok karepke
tulus ati aku rela berkorban
kenangopo tresnoku mbok nggo dolanan

aku iki pancen wong ora nduwe
mbok ojo kebangeten le nyepelekke
mergo aku iki ra nduwe bondho
kowe milih lungo karo wong liyo

saiki tresnamu luntur
aku ningkene ming soyo ajur
setengah mati le nandang kahanan iki

aku sek berjuang, kowe sing tak sayang sayang
nanging malah ilang digondol karo garangan
aku wes gemati, rino wengi tak lakoni
nanging kowe lali, laraku jeru ning ati

aku sek berjuang, kowe sing tak sayang sayang
nanging malah ilang digondol karo garangan
aku wes gemati, rino wengi tak lakoni
nanging kowe lali, laraku jeru ning ati, laraku jeru ning ati

Gunakan lagu dari LAGUKU sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Derradru - Garangan, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. lagu Derradru - Garangan bisa kamu dapatkan di Youtube, Spotify dan Itunes.

Admin laguku.my.id
LAGU TERBAIK
ARTIST TERPOPULER
  • IU
  • JKT48
  • GOT7
  • AKMU
  • Denny Caknan
  • Nella Kharisma