Derradru - Kangen De'e

Derradru Diupload 21 March 2020

post image
Title Derradru - Kangen De'e
Artist Derradru
Album Kangen De'e - Single
Tahun 2020
Genre Dangdut
Duration 05:25
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Kangen De'e" oleh Derradru

Mbiyen kowe tau ning atiku
Wes tak arepke dadi jodoku
Janji pingin setyo urip bebarengan
Nanging saiki ming dadi kenangan

Kowe lungo ninggal aku loro
Mergo aku wes kebacut tresno
Wes seprene suwene aku ra ngerti
Piye kabarmu kowe saiki

Kangen saben dino karo kowe
Kangen ning ati loro rasane
Awan bengi ming mikirke kowe
Tresnoku ora ono liyane

Kangen saben dino karo kowe
Angin tulung sampekne ro de'e
Ngampet pingin ketemu ming loro
Tresno ku iki ora ning liyo

[Music]

Kowe lungo ninggal aku loro
Mergo aku wes kebacut tresno
Wes seprene suwene aku ra ngerti
Piye kabarmu kowe saiki

Kangen saben dino karo kowe
Kangen ning ati loro rasane
Awan bengi ming mikirke kowe
Tresnoku ora ono liyane

Kangen saben dino karo kowe
Angin tulung sampekne ro de'e
Ngampet pingin ketemu ming loro
Tresno ku iki ora ning liyo
Tresno ku iki ora ning liyo

Gunakan lagu dari LAGUKU sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Derradru - Kangen De'e, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. lagu Derradru - Kangen De'e bisa kamu dapatkan di Youtube, Spotify dan Itunes.

Admin laguku.my.id
LAGU TERBAIK
ARTIST TERPOPULER
  • IU
  • JKT48
  • GOT7
  • AKMU
  • Denny Caknan
  • Nella Kharisma