Derradru - Penting Bahagia

Derradru Diupload 17 March 2019

post image
Title Derradru - Penting Bahagia
Artist Derradru
Album Penting Bahagia - Single
Tahun 2019
Genre Dangdut
Duration 05:43
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik Lagu "Penting Bahagia" oleh Derradru

aku uwis iso nompo
koe rabi ro wong liyo
rasah mbok pikirke aku
sing penting koe bahagia

tresno ra kudu nduweni
cukup tak simpen neng ati
sing penting koe bahagia
aku gampang mbuh suk kapan

mbiyen koe tau ono neng atiku
gawe seneng saben dinoku
nanging embuh kenang opo
kowe malah milih wong liyo
sing dadi pendampingmu

udan tangis seko ati loro tenan
wektu koe ngajak bubaran
nanging kudu tak trimo
yen pancen iki dalane aku ro koe

aku uwis iso nompo koe rabi ro wong liyo
rasah mbok pikirke aku, sing penting koe bahagia
tresno ra kudu nduweni, cukup tak simpen neng ati
sing penting koe bahagia, aku gampang mbuh suk kapan

mbiyen koe tau ono neng atiku
gawe seneng saben dinoku
nanging embuh kenang opo
kowe malah milih wong liyo
sing dadi pendampingmu

udan tangis seko ati loro tenan
wektu koe ngajak bubaran
nanging kudu tak trimo
yen pancen iki dalane aku ro koe

aku uwis iso nompo koe rabi ro wong liyo
rasah mbok pikirke aku, sing penting koe bahagia
tresno ra kudu nduweni, cukup tak simpen neng ati
sing penting koe bahagia, aku gampang mbuh suk kapan

aku uwis iso nompo koe rabi ro wong liyo
rasah mbok pikirke aku, sing penting koe bahagia
tresno ra kudu nduweni, cukup tak simpen neng ati
sing penting koe bahagia, aku gampang mbuh suk kapan
sing penting koe bahagia, aku gampang mbuh suk kapan

Gunakan lagu dari LAGUKU sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Derradru - Penting Bahagia, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. lagu Derradru - Penting Bahagia bisa kamu dapatkan di Youtube, Spotify dan Itunes.

Admin laguku.my.id
LAGU TERBAIK
ARTIST TERPOPULER
  • IU
  • JKT48
  • GOT7
  • AKMU
  • Denny Caknan
  • Nella Kharisma