Didi Kempot - Ilang Tresnane

Didi Kempot Diupload 14 February 2008

Title Didi Kempot - Ilang Tresnane
Artist Didi Kempot
Album Ilang Tresnane - Single
Tahun 2008
Genre Dangdut
Duration 4:19
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Tak trima trima ke
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku
Ora ngelila ake

Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane
Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpaeh
Naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tesnomu jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Tak trima trima ke
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku
Ora ngelila ake

Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane
Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpaeh
Naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tesnomu jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Klopo sing tak tandur limang taun sing ke tukul
Uwis tukul godonge wes dadi janur
Janur sing semampir ono ing nangarep omahmu
Nanging sing nyanding kowe dudu awak ku
Dudu aku
Lyric?composer:Didi Kempot
Produksi:IMC Records
Wong Cilacap

Gunakan lagu dari LAGUKU sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Didi Kempot - Ilang Tresnane, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. lagu Didi Kempot - Ilang Tresnane bisa kamu dapatkan di Youtube, Spotify dan Itunes.

Admin laguku.my.id
ARTIST TERPOPULER
  • Happy Asmara
  • Indonesian Idol
  • Rossa
  • Isyana Sarasvati
  • Maudy Ayunda
  • Afgan