Didi Kempot - Ketaman Asmoro

Didi Kempot Diupload 03 October 2014

Title Didi Kempot - Ketaman Asmoro
Artist Didi Kempot
Album Ketaman Asmoro - Single
Tahun 2014
Genre Dangdut
Duration 5:11
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Ngendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan wengi tansah nggodo ati

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasakke atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Ngendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan wengi tansah nggodo ati
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah nggodo ati
Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasake atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Gunakan lagu dari LAGUKU sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Didi Kempot - Ketaman Asmoro, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. lagu Didi Kempot - Ketaman Asmoro bisa kamu dapatkan di Youtube, Spotify dan Itunes.

Admin laguku.my.id
ARTIST TERPOPULER
  • Happy Asmara
  • Indonesian Idol
  • Rossa
  • Isyana Sarasvati
  • Maudy Ayunda
  • Afgan