Hendra Kumbara - Dalan Liyane

Hendra Kumbara Diupload 30 November 2019

Title Hendra Kumbara - Dalan Liyane
Artist Hendra Kumbara
Album Dalan Liyane - Single
Tahun 2019
Genre Unknown
Duration 4:16
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane
Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten
Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Official Music Video for "Dalan Liyane" from Hendra Kumbara x Trans Semarang
_______________________________

Music Credits

Produser : Ade Bhakti

Song Writter : Hendra Kumbara

Recording : Syalala Production

Arr : Hendra Kumbara

Vocal : Hendra Kumbara

Guitar : Hendra Kumbara

Kendang : Yoga Gembes

Keyboard : Rajib Syahril R

Bass : Ijal Pamungkas

Publisher : Mooza Record

_______________________________

Video Credits

Producer : Ade Bhakti

Director : Fikri Maulana H

Camera : Nara Firdaus | Fikri Maulana H | Bayu Abilowo

Editor & Coloring : Fikri Maulana H

Runner : Galih "Brewok"

Art : Zulfa

Cast :
Adheniar J Maeda

Selagood

Ade Bakti

Peran Pendukung :

Dimas Arizal B

Galih "Brewok"

Staf & Karyawan Trans Semarang

_______________________________

Lokasi :

Halte Trans Simpang Lima
Halte Trans BSB
Waduk Jatibarang
Obyek Wisata Goa Kreo
Kantor Trans Semarang

_______________________________

Thanks to :

Tuhan Yang Maha Esa

Walikota Semarang : Hendrar Prihadi

Kepala Badan Layanan Umum Trans Semarang : Ade Bhakti

ABcorp Management :

Valentino
Ucup
Sandi Mumu
Galih "Brewok"

Keluarga Besar Trans Semarang

Pemerintah Kota Semarang

_______________________________

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan

Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune
Koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji


Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

_______________________________

Business inquiries :
+62 81259537595
Email : [email protected]

© 2019 Syalala Production Semarang

Gunakan lagu dari LAGUKU sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Hendra Kumbara - Dalan Liyane, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. lagu Hendra Kumbara - Dalan Liyane bisa kamu dapatkan di Youtube, Spotify dan Itunes.

Admin laguku.my.id
ARTIST TERPOPULER
  • Indonesian Idol
  • Stephanie Poetri
  • Nella Kharisma
  • Rossa
  • Siti Badriah
  • IU