Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan

Nella Kharisma Diupload 25 February 2020

Title Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan
Artist Nella Kharisma
Album Kowe Lan Kenangan - Single
Tahun 2017
Genre Dangdut
Duration 3:48
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Ra biso lali mung tansah kelingan
Karo kowe sing tak tresno ninggalke kenangan
Kabeh dadi impenku koyo mbiyen bareng aku
Nyambung katresnan iki mungkin kowe wis ra sudi

Terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemuke dolanmu

Ngopo mbiyen kowe teko yen akhire arep lungo?
Ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
Pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo nglarani aku

Terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemuke dolanmu

Mungkin wis dadi takdire Gusti
Biso nyawang kowe nanging tanpo biso nduweni
Kabeh dadi impenku koyo mbiyen bareng aku
Nyambung katresnan iki mungkin kowe wis ra sudi

Terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemuke dolanmu

Ngopo mbiyen kowe teko yen akhire arep lungo?
Ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
Pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo nglarani aku

Ngopo mbiyen kowe teko yen akhire arep lungo?
Ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
Pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo nglarani aku

Gunakan lagu dari LAGUKU sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. lagu Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan bisa kamu dapatkan di Youtube, Spotify dan Itunes.

Admin laguku.my.id
ARTIST TERPOPULER
  • Happy Asmara
  • Indonesian Idol
  • Rossa
  • Isyana Sarasvati
  • Maudy Ayunda
  • Afgan