Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah

Nella Kharisma Diupload 08 March 2020

Title Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah
Artist Nella Kharisma
Album Kowe Sing Gawe Kisah - Single
Tahun 2019
Genre Dangdut
Duration 4:36
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Lirik dalam proses pencarian, atau belum tersedia
Copyright © 2019 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

Title : Kowe Sing Gawe Kisah
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Nella Kharisma
Arr : HM MUSIC
Mixing Mastering : D'va Pro
Direct by : NK CREW
Location : Cafe Ewok dll
Production : Nella Kharisma Official

Full Album Nella Kharisma: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf

♫ Digital Stores
https://lnk.to/KoweSingGaweKisah

Song Lyrics,
KOWE SING GAWE KISAH

Dudu arek e seng salah
Nangeng kowe seng wes gawe kisah
Rasah nyalahne wong liyo
Yen sejatine kowe dewe seng suloyo

Rasah ngeyel ngaku bener
Yen saktenane kowe seng minger
Meneng meneng ketok anteng
Tibak e nang mburiku kowe tegel ngantem

Wes tak belani perih ngenteni kowe
Weteng liyer kroso luwe ora tak rasakne
Mung kepengen saat kau datang
Kusambut peluk sayang

Racocok ro angen angen yang ku idamkan
Sikel nganti gringgingen kamu tak datang
Yen pancene kowe gawe kisah
Aku tak seng ngalah

Follow Instagram Nella Kharisma :
https://instagram.com/nellakharisma?igshid=1he4ui1bnjs2x

Follow Tiktok Nella Kharisma :
https://vt.tiktok.com/24maTU/

Contact Person For Job :
+6285806511128 ( Mas Candra )
+6282143138402 ( Cak Rul )

#NellaKharisma #KoweSingGaweKisah #Dangdut

Gunakan lagu dari LAGUKU sebagai preview saja, jika kamu suka dengan lagu Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah, lebih baik kamu membeli atau download dan streaming secara legal. lagu Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah bisa kamu dapatkan di Youtube, Spotify dan Itunes.

Admin laguku.my.id
ARTIST TERPOPULER
  • Syahiba Saufa
  • Happy Asmara
  • Vita Alvia
  • JKT48
  • Nella Kharisma
  • ILUX